Re-treat je hart! Emmausklooster

09 dec 2020 Aanmelden Bekijk locatie
  • Emmausklooster in VelpLocatie
  • 5 dagenDuur
  • € 675Kosten

Re-treat je Hart is een vijfdaagse retraite waar max. 12 deelnemers zich (voor een eerste of soms tweede keer) op geleide van een gestructureerd dagprogramma onderdompelen in stilte.

Deze vijfdaagse retraite is een uitnodiging om gehoor te geven aan de innerlijke roep om de transformatie die zich kennelijk op dit moment in jouw leven heeft aangediend. Het is een proces van overgave waarin het vertrouwde ‘ik’ waarmee je je tot nu toe identifi­ceerde ‘niet meer wil zoals het wilde’ en dat onhoudbaar barstjes begint te vertonen.

Het verlangen naar nieuwe Zin vraagt om specifieke omstandigheden zoals een stilte retraite, waarbij ook alle sociale impulsen tijdelijk achtergelaten worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de overgave aan de transformatie die kennelijk wil gebeuren. In dit proces worden bewuste en onbewuste identificaties losgelaten en nieuwe inspiratie gevonden.

Praktische info

‘Re-treat je Hart’ is een stilte retraite waarin stille groepsmeditatie wordt afgewisseld met individuele afzondering, oefeningen en meditaties uit het Soefisme, Boeddhisme, Advaita Vedanta, wandelingen & individuele ontmoetingen met Robbert.

Aanvang retraite: woensdag 9 december 2020 om 16.00 uur
Einde retraite: zondag 13 december om 15.00 uur
Locatie: Avant Spirit te Velp/Grave, trainingscentrum ‘Clara-huis’
Informatie: Robbert van Bruggen
Per mail: gebruik het contactformulier op deze website
Telefonisch: 06-24678735 tussen 20.00-20.30

Kosten en meer

Deze vijfdaagse retraite is residentieel; de prijs is incl. alle programmaonderdelen, individuele begeleiding, vegetarische maaltijden, koffie, thee, fruit, 4 overnachtingen en bedraagt € 695 inclusief BTW (op basis van een eigen kamer met wastafel en schrijftafeltje). Je ontvangt twee facturen: eentje voor het retraite-deel van Spiegelzaal en eentje van Avant Spirit voor de verblijfskosten.

Aanmelding is geldig na inschrijving per email plus overmaking van de eerste factuur van Spiegelzaal. De tweede factuur (voor de verblijfkosten) in de week voor of na de retraite. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met alle praktische informatie. Voorafgaand aan elke retraite is er met elke deelnemer een telefonische kennismaking (of via skype/facetime).

De administratiekosten bij annulering vóór maandag 30 november 2020 bedragen € 35; na die datum en vóór maandag 7 december 2020 wordt 50% van de eerste factuur (van Spiegelzaal) ingehouden voor gemaakte kosten; bij annulering vanaf maandag 7 december 2020 is het totaalbedrag verschuldigd (incl. de verblijfkosten van Avant Spirit tenzij anders afgesproken).