Locaties

Besloten Veluws landgoed

Besloten Veluws landgoed

Het unieke Veluwse landgoed waar we 1 a 2 keer per jaar te gast zijn is een klein gesloten landgoed (30 Ha), gelegen midden op de Veluwe. De historische boerderij voorziet op beperkte schaal in stilte- en rustverblijf. Een 'back to nature' onderkomen, waar niets het omliggende bosgebied en haar bewoners verstoort.

Lees meer
Ca du Chittu, Italie

Ca du Chittu, Italie

1x per jaar reizen we af naar het Italiaanse Ligurië. Deze streek wordt ingesloten door de Ligurische Zee en de Apennijnen en heeft een fijn klimaat, met zachte winters en warme zomers. In het binnenland, nabij het dorpje Carro, vind je de Agriturismo 'Ca du Chittu': een heerlijke plek waar wij al een aantal keren te gast waren voor een zeer bijzondere retraiteweek.

Lees meer
Emmausklooster in Velp

Emmausklooster in Velp

Een deel van ons retraiteaanbod vindt plaats in het Emmausklooster te Velp. Het Emmausklooster is het oudste Kapucijnenklooster in Nederland (1645) en is door de jaren heen zeer goed onderhouden en zeer authentiek te noemen. Als je binnenstapt, voel je de eeuwenoude geschiedenis en verhalen van bewoners en gasten.

Lees meer
Het Boshuis, Doorn

Het Boshuis, Doorn

De Stilte retraite (introductie)dag vindt plaats op een prachtige locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Omringd door bossen en vogelgeluiden ben je hier in een rustige en inspirerende omgeving. Het Boshuis zelf is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Huize Vierhouten

Huize Vierhouten

Een deel van onze weekendretraites vindt plaats in de bossen nabij het Veluwse dorp Vierhouten. Hier staat het landhuis Huize Vierhouten, op landgoed Huize Vierhouten: een ideale plek om je terug te trekken en te genieten van de uitgestrekte natuur die dit landhuis omgeeft.

Lees meer