Het Boshuis, Doorn

Een bijzondere ontmoetingsruimte in het midden van het land! Het Boshuis ligt op Landgoed Beukenrode in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Omringd door bossen en vogelgeluiden ben je hier in een rustige en inspirerende omgeving, waar je ook heerlijk kunt wandelen door open veld, bos of langs water. Bezoekers komen vaak al tot rust nog voordat ze de drempel over zijn.

De ruimte waarin onze Stilte retraite (introductie)dag plaatsvindt is licht en heeft tegelijkertijd een warme, prettige uitstraling. Er is plaats genoeg voor zo’n 10-14 personen. De ruimte is uitgerust met comfortabele stoelen, een zitje, keukentje en openslaande tuindeuren.

Voor de deelnemers is er de hele dag koffie, thee en water beschikbaar, evenals iets lekkers en vers fruit. Een vegetarische lunch is inbegrepen.

Bereikbaarheid en parkeren

Met de auto:
Uit de richting Utrecht of Arnhem:
A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
In Driebergen rijd je richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 ga je linksaf, dit is de Beukenrodelaan. Je rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het pand aan de linkerkant op nummer 2E. Je kunt aanbellen bij de appelgroene voordeur.

Uit de richting Amersfoort:
Richting Doorn.
In Doorn rijd je richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 ga je rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. Je rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot de locatie aan de linkerkant op nummer 2E. Je kunt aanbellen bij de appelgroene voordeur.

Je kunt de auto gratis parkeren in het groen langs de weg.

*Met het openbaar vervoer:
*Met de trein:

Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56 richting Doorn
Uitstappen bij halte Beukenlaan.

Met de bus:
Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.
Vanaf de bushalte is het nog een paar minuutjes lopen.

Je loopt de Beukenrodelaan in, loopt de ‘poort’ van het landgoed door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot de locatie aan de linkerkant op nummer 2E. Je kunt aanbellen bij de appelgroene voordeur.