Retreat your senses! (datum volgt)

31 dec 2020 Aanmelden Bekijk locatie
  • Ca du Chittu, ItalieLocatie
  • 5 dagenDuur
  • € 895Kosten

Voor deze retraite trekken we ons terug in Liguria, Italie. Het proces van verstilling wordt dagelijks verrijkt met concentratie op één of meer zintuigen, om de Stilte ten volste te beleven.

In de stilte opent zich puur ervaren! Te midden van de prachtige natuur in de directe omgeving van Ca du Chittu trekken we ons terug voor een bijzondere vijfdaagse stilte retraite. Het proces van verstilling wordt dagelijks verrijkt met concentratie op één of meer zintuigen, om de Stilte van deze plek ten volste te beleven. Naast de bekende vijf zintuigen zien, horen, ruiken, proeven en aanraking, wordt ook aandacht besteed aan de onderbuik als zintuig voor het aanvoelen van gevaar en veiligheid en het Hart als het meest essentiele ‘aanvoelend’ zintuig van ons wezen.

Als je het leven wilt beleven vanuit innerlijke Stilte; als je het leven wilt proeven door de rijkdom van ons zintuiglijk ervaren; kom dan naar deze retraite met Robbert van Bruggen in Liguria! Max. 10 deelnemers.

Praktische info

‘Re-treat your Senses’ is een stilte retraite waarin groepsmeditaties worden afgewisseld met individuele afzondering, met dagelijkse focus op zintuigelijke bewustwording, oefeningen uit wereldtradities, individuele begeleiding en stilte wandelingen in de natuur, ook langs de Cinque Terre.

Aankomst : exacte datum volgt
Aanvang retraite: exacte datum volgt
Einde retraite: exacte datum volgt
Vertrek: exacte datum volgt
Informatie: Robbert van Bruggen
Per mail: gebruik het contactformulier op deze website
Telefonisch: 06-24678735 tussen 20.00-20.30

Kosten & meer

Deze 5-daagse retraite is residentieel; de prijs is inclusief alle programmaonderdelen, meditaties, individuele begeleiding, vegetarische slow-food maaltijden + koffie, kruidenthee voor de gehele periode; 7 overnachtingen, alle vervoer/entreekosten die onderdeel zijn van de retraite en bedraagt € 895 inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn: auto- of vliegreis naar Pisa (goedkoop via Ryanair Eindhoven), trein La Spezia (€12), evt. bus naar Carro en tenslotte consumpties die buiten het arrangement vallen.

Betaling naar banknummer NL97 INGB0004 7459 39 t.n.v. Spiegelzaal - Ineenhutjeopdehei, te Dordrecht; o.v.v. ‘Re-treat your Senses’, september 2019, met voor- en achternaam.

Aanmelding is een feit na inschrijving per email plus overmaking van een deposito van 350 euro. Het resterende bedrag dient bijgeschreven te zijn voor 15 september. Na aanmelding ontvang je de factuur + bevestigingsbrief met alle praktische informatie.