Re-member! Weekend retraite

30 okt 2020 Aanmelden Bekijk locatie
  • Emmausklooster in VelpLocatie
  • 3 dagenDuur
  • € 395Kosten

Nieuw in ons aanbod is een weekend retraite! Voor als je al eens eerder aan een stilte retraite deelnam, niet de tijd voor een vijfdaagse retraite hebt, maar wel verlangt naar een 'Refresh' weekend.

Wie, wat en waar
Deze retraite is bedoeld voor iedereen die ooit een retraite bij ineenhutjeopdehei heeft gedaan en die zich graag nog eens in de stilte wil onderdompelen met daarin verweven zowel vertrouwde- als nieuwe oefeningen en meditaties uit het soefisme, boeddhisme, advaita vedanta of andere tradities.

De stilte-retraite vangt vrijdagmiddag 30 oktober om 14.00 aan, je bent welkom vanaf 12.00 uur. Vanaf 16.00 uur gaan we in stilte tot zondagmiddag 1 november 13.00 uur. Einde retraite 15.00 uur.

De retraite vindt plaats in het oude Capucijnenklooster in Velp/Grave. Je verblijft in een eenpersoonskamer. De maaltijden zijn vegetarisch.

Op zaterdag heb je de mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting met Robbert, waarin je taal kunt geven aan het proces waar je doorheen gaat en waarin je een op jouw persoonlijke situatie gerichte oefening kunt krijgen.

Voorafgaand aan de retraite heb je telefonisch contact met Robbert.

Praktische info

‘Re-member!’ is een stilte retraite waarin stille groepsmeditatie wordt afgewisseld met individuele afzondering, oefeningen en meditaties uit het Soefisme, Boeddhisme, Advaita Vedanta, wandelingen & individuele ontmoetingen met Robbert.

Aanvang retraite: vrijdag 30 oktober om 14.00 uur
Einde retraite: zondag 1 november om 15.00 uur
Locatie: Avant Spirit te Velp/Grave, trainingscentrum ‘Clara-huis’
Informatie: Robbert van Bruggen
Per mail: gebruik het contactformulier op deze website
Telefonisch: 06-24678735 tussen 20.00-20.30

Kosten en meer

Kosten: € 395. Je ontvangt twee facturen, één voor het retraite-deel van stilteretraite.nl en één voor de verblijfskosten van Avant Spirit.

Een aanbetaling van € 200 geldt als bevestiging van aanmelding.

Max. aantal deelnemers 10

Annuleringsregeling: tot 10 dagen voor aanvang van de retraite € 35 administratiekosten; tot 4 dagen voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht voor gemaakte kosten; daarna is het volledige bedrag verschuldigd tenzij anders afgesproken.