Retraite IN het leven (online)

12 mei 2020 Aanmelden Bekijk locatie
  • Gewoon thuis! Locatie
  • 4 dagenDuur
  • Kosten

Speciaal voor de huidige omstandigheden: een online stilte retraite! Het betreft een kosteloze try-out dus grijp deze kans! We hopen jullie allemaal online te mogen verwelkomen.

Aanvang:

Dinsdagavond 12 mei om 20.00 uur.

We gaan op dinsdagavond 12 mei van start. Kleine kinderen zijn dan (deels) weer naar school, dus ook dat geeft weer wat meer tijd voor jezelf. Dinsdagavond ontvang je per mail een korte inleiding en documenten. De retraite eindigt op vrijdagmiddag om 17.00 met een praatje.

De online sessies zijn dagelijks in de ochtend van 7:00-8:00 en in de avond van 20:00-21:00. ‘s Morgens is dit een geleide meditatie en toelichting voor de tussentijdse opdrachten, die je overdag zelf uitvoert. ‘s Avonds is er weer een begeleide meditatie, om de dag af te sluiten.

Opzet:

De online-groepssessies worden gedaan via Zoom, een gratis online video App. Een uitnodiging hiervoor (+ instructie) ontvang je per email nadat je je hebt aangemeld. Tijdens de sessies ben je zelf niet in beeld, je ziet en hoort alleen Robbert van Bruggen. Zorg verder voor een headset zodat je in rust present kunt zijn bij de dagelijkse online meetings.

Een online-begeleide retraite is natuurlijk iets anders dan een meerdaagse retraite waarin je in afzondering bent op een locatie waarin alles verzorgd is. Deze retraites zijn ervoor bedoeld, je te helpen ontspannen in de spanning van de huidige omstandigheden en getuige te zijn van wat zich allemaal in je en om je aandient.

Het is fijn als je voor de retraite een vast plekje in huis kunt maken waar je steeds kunt gaan zitten. Als je alleen bent maar wel werkt, zorg ervoor dat je tussentijds zoveel mogelijk in stilte kunt zijn.

Nogmaals het is een try-out dus ook voor ons is dit geheel nieuw. Jouw feedback is voor ons dus zeer belangrijk en waardevol! Na de retraite ontvang je een feedback formulier met 5 vragen, jouw tegenprestatie is om deze zo eerlijk mogelijk in te vullen.

Aantal deelnemers:

Minimaal 8

Belangstelling? Vragen?

Stuur een mail naar: robbert@stilteretraite.nl of gebruik het contact- of aanmeldformulier op deze website. Vermeld s.v.p. het volgende:

  • Je naam en leeftijd
  • Situatie thuis: alleen of gezin. In verband met het soort oefeningen
  • Je e-mailadres (nodig voor Zoom, wordt na afloop weer verwijderd)
  • Heb je al ervaring met meditatie of retraite?